ISTRAŽITE PRIRODNE LJEPOTE ISTRE

Istražite prirodne ljepote unutrašnje Istre: vrhove Ćićarije, slapove, brdovite gradiće te skrivene dragulje iz naše perspektive uz degustaciju lokalnih proizvoda - probajte najbolje vino, maslinovo ulje, sir, pršut i tartufe! U ponudi imamo off road, biciklističke i planinarske ture te gastro ture čiji se sadržaji mogu nadopunjavati prema dogovoru.

TKO SMO MI

Mi smo tim istarskih avanturista koji će Vam na drugačiji način pokazati sve što istarska regija ima za ponuditi. Javite nam se, a mi ćemo za Vas osmisliti turu koja će zadovoljiti sve Vaše apetite.

ŠTO VAM NUDIMO

Bilo da volite lude vožnje terencima, pedaliranje ili ste ipak skloniji istraživanju prirode u gojzericama, naši licencirani vodiči pustolovnog turizma su tu da Vam sve to i omoguće kako biste imali najbolje moguće iskustvo Istre. Iza nas su kilometri iskustva, a priroda s kojom Vas želimo upoznati naš je drugi dom.
off road tour
icon-jeep
OFF ROAD TURE
icon-hike
PLANINARSKE TURE
bike-icon
BICIKLISTIČKE TURE

OFF ROAD TURE

Off road tura uključuje vožnju bezvremenskim terencem Land Rover Defender 110 po unutrašnjosti Istre. Do pitoresknih istarskih gradića vodit će nas putevi koji nisu dostupni svima, a osim uzbudljive vožnje i prirodnih ljepota, postoji mogućnost posjete lokalnih muzeja. Ako ste istinski zaljubljenik u adrenalin i visine, možemo Vas odvesti i na Zip-line vožnju te sa licenciranim instruktorima na penjanje i absail.

PLANINARSKE TURE

Upoznajte Istru kroz najljepše planinarske staze, dopustite da Vas provedemo kroz ljepote vrhova Ćićarije i Učke ili pak stazama centralne Istre.

BICIKLISTIČKE TURE

Istražite Istru na dva kotača. Od makadamskih puteva do asfaltiranih staza, uživat ćete u raznolikosti izbora ruta za sve one koji vole avanture biciklom. Postoji mogućnost iznajmljivanja i prijevoza bicikli.

GALERIJA

Pogledajte neke od naših 4x4 tura.

kontaktirajte nas

Ako se usudite istražiti ljepote Istre na drugačiji način, sa 4x4 off road turama, biciklističkim ili planinarskim turama, kontaktirajte nas kako biste uživali u najljepšem doživljaju koji poluotok može ponuditi.
icon-messagge
E-MAIL: martin@saorsa.hr
icon-call
TEL: +385(91)333-6634
icon-pointer
ADRESA: Lupoglav 24d, 52426 Lupoglav

Hvala Vam! Vaš je upit zaprimljen!

Nažalost upit nije poslan :( Nazovite nas.